Impreună pentru Spitalul Municipal Mediaș

150,000 RON
Target
Donations

Haideți să donăm banii cu care ne-am fi luat o haină nouă de Paști, pentru spijinirea Spitalului Municipal Mediaș în lupta impotriva Pandemiei COVID-19! Eu sunt prima care donează!

Adományozzuk a pénzt, amellyel új húsvéti ruhát vennénk, támogassuk vele a Medgyesi Önkormányzati Kórházt a COVID-19 járvány elleni küzdelemben! Én vagyok az első aki adományoz!

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Țelul nostru este să salvăm și să îmbunătățim vieți. Azi și în viitor

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

4 Donations

Succes!