Impreuna pentru Spitalul Municipal Medias

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

Spitalul Municipal Medias deserveste anual peste 200.000 de pacienti, din care peste 11.000 internari, acoperind o raza geografica mare. In acest moment a fost desemnat spital suport COVID-19.

Pentru protectia cadrelor medicale implicate si pentru acordarea asistentei medicale adecvate, au in acest moment nevoie de:

- pentru cadrele medicale: echipamente de protectie ( mastii FFP2,masti FFP3, boneta de unica folosinta, cutie de aplicare automata a botoseilori, halate impermeabile, sorturi impermeabile,combinezoane,viziere, ochelari de protectie) si dezinfectanti

- pentru pacienti: echipament de resuscitare, ECG portabil, sonde si electrozi ECG de unica folosinta, pulsoximetre portabile, monitoare de supravegherea semne vitale, tensiometre, termometre rapide contact-less, echipamente si instrumente endoscopice ORL pentru evaluarea tractului respirator, tampoane nazale nasospor expansibile si resorbante, canula gonflabila pentru epistaxis, injectomate, suport perfuzie,  medicamente specifice tratamentului bolnavului critic ATI, lampi UVC, aspirator chirurgical mobil,canule de aspiratie a secretiilor arborelui traheo-bronsic, canule traheale, aparat aerosoli profesional,  saltele anti decubit, lenjerie pentru pacient de unica folosinta, scutece de unica.

Acum mai mult ca oricand, spitalul nostru are nevoie de noi

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

550 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Impreuna pentru Spitalul Municipal Medias

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

550 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Impreună pentru Spitalul Municipal Mediaș

Haideți să donăm banii cu care ne-am fi luat o haină nouă de Paști, pentru spijinirea Spitalului Municipal Mediaș în lupta impotriva Pandemiei

150,000 RON Target
550 RON Suma
4 Donatii
0.36666666666667% Complete