Impreuna pentru Spitalul Judetean Mures

OMS a declarat pandemie provocata de COVID-19.

Sisteme medicale performante din Europa sunt depasite. Doar prin implicarea noastra a tuturor, societate civila si structurile statului avem sansa sa depasim cu bine aceasta perioada.

Spitalul Judetean Mures este desemnat spital COVID-19.

Pentru protectia cadrelor medicale implicate si pentru acordarea asistentei medicale adecvate, au in acest moment nevoie de:

- pentru cadrele medicale: echipamente de protectie ( mastii FFP2,masti FFP3, boneta de unica folosinta, cutie de aplicare automata a botoseilori, halate impermeabile, sorturi impermeabile,combinezoane,viziere, ochelari de protectie) si dezinfectanti

- pentru pacienti: echipament de resuscitare, ECG portabil, sonde si electrozi ECG de unica folosinta, pulsoximetre portabile, monitoare de supravegherea semne vitale, tensiometre, termometre rapide contact-less, echipamente si instrumente endoscopice ORL pentru evaluarea tractului respirator, tampoane nazale nasospor expansibile si resorbante, canula gonflabila pentru epistaxis, injectomate, suport perfuzie,  lampi UVC, aspirator chirurgical mobil, canule de aspiratie a secretiilor arborelui traheo-bronsic, canule traheale, aparat aerosoli profesional,  saltele anti decubit, lenjerie pentru pacient de unica folosinta, tacamuri si vesela de unica folosinta, hartie si prosoape de hartie, scutece de unica.

Acum mai mult ca oricand, spitalul nostru are nevoie de noi!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

3,225 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Impreuna pentru Spitalul Judetean Mures

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

3,225 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Impreuna pentru Spitalul Judetean Mures

Dragilor, Perioada prin care trecem cu totii este una fara precedent. Pentru ca noi si cei dragi noua sa putem fi salvati, trebuie sa ne asiguram ca s

50,000 RON Target
3,225 RON Suma