Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Angela Toganel ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU

12.5% Complete
250 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce frumos este  să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze ,sa devin cu un an mai bună .

Cel mai frumos dar  mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, sa alegi sa faci o donație către asociația ACV Romania/ Asociatia Cristi Vasiliu  care ajuta la construirea  unei sectii noi de Terapie Intensivă, pentru ca micii luptători să ajungă oameni mari. Noua secție va trata pacienți critici neonatali din Nordul, Vestul si Centrul țării, precum și nou-născuții cu malformații cardiace din toata țara care urmează să fie operați la Institutul de Boli cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI BUNI! ♥️

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Țelul nostru este să salvăm și să îmbunătățim vieți. Azi și în viitor

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

La multi ani in avans! Sa-ti fie bine toata viata!
10 May 2023
Angela Toganel : ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Cel mai frumos cadou de ziua mea