Impreuna pentru spitalele din Mures

In contextul pandemiei provocate de COVID-19, cei mai expusi in aceasta perioada sunt exact cei care ar trebui sa aiba grija de noi - personalul medical.
Ne dorim sa contribuim la sustinerea clinicilor si cadrelor medicale din Mures cu echipamente, materiale si aparatura necesara.
Sisteme medicale mult mai avansate decat cel din Romania au fost depasite de impactul si dinamica pandemiei. Consideram ca doar printr-o abordarea responsabila din partea fiecarui om, prin colaborarea tuturor, societate civila si structurile statului, vom reusi.

Bugetul proiectului: 150.000 lei

Beneficiarii proiectului: 1.000 Cadrele medicale si pacientii clinicilor din judetul Mures

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

11

Raised:

2,175 RON

Fundraising events

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

Benefiting:: Impreuna pentru spitalele din Mures

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Raised:

1

Supporters:
Donations
31 dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Benefiting:: Impreuna pentru spitalele din Mures

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

2,175 RON

Raised:

2

Supporters:
11 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
0 RON Raised
0 Donations
0% Complete

Impreuna pentru sectia de infectioase a Spitalului Orasenesc Ludus

Spitalele mici au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru! Haideti sa ne asiguram ca spitalul comunitatii noastre are ce ii trebuie pentru a lupta impo

25,000 RON Target
2,175 RON Raised
11 Donations
8.7% Complete

Impreuna pentru spitalele din judetul Mures

Cadrele medicale au nevoie de noi. Haideti sa ii ajutam asigurandu-le echipamente, materiale si aparatura. Toate sistemele medicale din tarile afectat

150,000 RON Target
0 RON Raised
0 Donations
0% Complete