Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg mâine la Mureș Half Maraton in beneficiul proiectului ACV Romania de construire de la ZERO a unei noi secții de Terapie intensivă nou-născuți la Tg.Mures.

Știu că am langa mine multi oameni care mâine vor alege sa mi se alăture, nu la maraton, ci în efortul de a ajuta la construcția noii secții. Pentru că este mare, mare nevoie de ea!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Țelul nostru este să salvăm și să îmbunătățim vieți. Azi și în viitor

Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.

Mureș Half Marathon este un eveniment sportiv prin care se promovează un stil de viață sănătos prin intermediul alergării și obiectivele turistice din municipiul Târgu-Mures. Este organizat de Asociația Mureș Runners, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Mures și Consiliul Local Târgu-Mureș. Luând startul din Piața Teatrului, vei descoperi centrul istoric și cultural, c

2 Donații

Mult succes Dan! Faina cauza!
07 May 2023

Anonymous